Interesse in een trouwkostuum dat u als gegoten zit? Maak hier uw afspraak online.

HET HUWELIJKSKOSTUUM

Het huwelijk is één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Er gaat namelijk weinig boven de beslissing om het leven verder te zetten met de liefde van uw leven. En op die dag wil u er uiteraard piekfijn uitzien… Of het nu klassiek of extravagant is, 1 ding staat vast: U zal er geweldig uitzien en u goed in uw vel voelen. Met ons huismerk Misurato kan u uw look volledig zelf bepalen, tot in het kleinste detail. Geen stress. Geen compromissen.

KIES UW TROUWKOSTUUM IN STIJL

Nodig uw getuige(n), uw vader en uw toekomstige schoonvader uit voor een namiddag plezier. We trekken graag 1,5 uur voor jullie uit. Genoeg tijd voor wat drankjes, om te luisteren naar uw behoeften & wensen en voor wat quality time onder mannen.

DE JUISTE STOF EN KLEUR

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan kleuren en stoffen, gaande van klassieke wol tot minder courante stoffen die vervaardigd zijn uit zijde, cashmere of/en hennep.

Onze huwelijkscollectie biedt de keuze uit honderden Italiaanse kwaliteitsstoffen die met de grootste zorg vervaardigd en door ons uitgekozen werden. U vindt er ongetwijfeld uw gading.

UW KOSTUUM BESTELLEN

Voordat u het door heeft, zal het al voorbij zijn.

En ongeveer vijf weken na de bestelling, nodigen we u weer uit om het afgewerkte trouwkostuum te passen en een laatste controle te doen. Eventuele wijzigingen worden, indien nodig, ter plaatse verzorgd.

Interesse in een trouwkostuum dat u als gegoten zit? Maak hier online een afspraak en we maken er iets onvergetelijk van.