Huwelijkskostuum op maat

 

Voor een onvergetelijke dag

Huwelijkskostuum op maat

Voor een onvergetelijke dag

Boek hier uw afspraak

Trouwkostuum

Het huwelijk is één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Er gaat namelijk weinig boven de beslissing om het leven verder te zetten met de liefde van uw leven. En op die dag wil u er uiteraard piekfijn uitzien… Of het nu klassiek of extravagant is, 1 ding staat vast: U zal er geweldig uitzien en u goed in uw vel voelen.

Kies uw trouwkostuum in stijl

Nodig uw getuige(n), uw vader en uw toekomstige schoonvader uit voor een namiddag plezier. We trekken graag 1,5 uur voor jullie uit. Genoeg tijd voor wat drankjes, om te luisteren naar uw behoeften & wensen en voor wat quality time onder mannen.

Kies uw trouwpak

Samen met uw kleding consultant kiest u, uit de beste Belgische en internationale bruidegom collecties op gebied van trouwpakken, uw uniek trouwpak. Vindt u in de collecties niet uw gewenste kleur of pasvorm dan laten we u graag kennismaken met ons maatwerk van Atelier Munro of Scabal.

Uw kostuum bestellen

Uw trouwpak wordt zorgvuldig opgemeten en aangepast waar nodig.

Een onvergetelijke dag

We nodigen u uit voor een laatste pasbeurt en stomen u klaar voor uw onvergetelijke dag. Maak een afspraak en we maken er samen iets speciaal van!